Not known Details About prefabrik

Wiki Article

Yaşayacağınız evin kişiliğinizi yansıtmasını sizin için özel olarak inşaa edilmesini ister miydiniz? Cevabınız evetse prefabrik evler tam size göre! Prefabrik evler fabrikada gelişmiş bilgisayar teknolojileriyle üretildiklerinden tamamen kişiselleştirilebilirler.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır sizing teslimini ifade eder.

Geleneksel yapılara kıyasla daha fazla insan yaşamını korur. Prefabrik evler, zemin betonu dışında betona ihtiyaç duymaz ve her koşulda güvenle kullanılabilir.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Prefabrik evlerin imarsız arsaya yapılabilmesi için bu tür şartların sunulmasının sebebi de bu. Özetle; prefabrik evler de geleneksel yapılarla aynı tanıma girdiği için istisna bir durum söz konusu olmuyor.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada prefabrik ev fiyatları malzemelerin prefabrik çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çAlright daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem prefabrik anında esner fakat yıkılmaz.

Bu web-site reCAPTCHA tarafından korunmaktadır ve Google'ın gizlilik politikası ve hizmet şartları geçerlidir. Bu web sitesi standart şartwork prefabrik ve koşullarından herhangi birini kabul etmiyorsanız bu Website sitesini kullanmamalısınız.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Deprem ve Afet Bölgeleri: Afet sonrası geçici veya kalıcı barınma ihtiyacını karşılamak için ideal olabilir.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate prefabrik ev modelleri alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Report this wiki page